2013-2014 GÜZ DÖNEMİNDE ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİNDEN FAYDALANMAYA HAK KAZANAN ...

2013-2014 GÜZ DÖNEMİNDE ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİNDEN FAYDALANMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER İÇİN ERASMUS YOĞUN DİL KURSU BAŞVURU TARİHLERİ

 

2013-2014 akademik yılı güz döneminde Erasmus Öğrenim Hareketliliği’nden faydalanmaya hak kazanan öğrenciler, öğrenim dönemlerinden önce başvuru yaptıkları ülkede düzenlenecek olan Erasmus Yoğun Dil Kursu (EILC)programına katılabilirler. Kurs süresi 3 - 6 hafta aralığında olup en az 60 ders saati içerir. Başlangıç veya orta düzeyde düzenlenen bu kurslara, öğrenim alanları gidilecek ülkenin dil ve edebiyatı olan öğrenciler katılamazlar. EYDK için yurtdışında geçirilen süre öğrencinin toplam Erasmus Öğrenci Öğrenim  Hareketliliği süresine dahil edilir ve söz konusu süre için gidilen ülkeye öngörülen standart aylık hibe ödenir.

Dil kursuna başvuru yapmayı düşünen öğrenciler ekteki başvuru formunu doldurup en geç 31 Mayıs 2013 tarihine kadar erasmus@trakya.edu.tr adresine göndermek zorundadırlar. Başvuru formunu doldururken Erasmus Bölüm Koordinatörlerinize danışabilirsiniz.

 

NOT: Kursların düzenlendiği ülkeler ve üniversitelerle ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki websitesini ziyaret edebilirsiniz.  Gideceğiniz ülkenin websitesini tıkladıktan sonra kurs düzenleyen üniversiteler hakkında detaylı açıklama ve bilgi formlarına erişebilirsiniz.

http://ec.europa.eu/education/erasmus/eilc1011_en.htm

 

Sorularınız için:

Tel/Fax: 0284 235 90 88

E-mail: erasmus@trakya.edu.tr

Ek Dosyalar
Bu içerik 21.05.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2046 kez okundu.