İkamet Durumu ve Yabancı Uyruk No Sorgulama

Değerli uluslararası öğrencilerimiz; ikamet başvurunuzun takibini ve 99 ile başlayan yabancı uyruk numaranızı aşağıdaki bağlantılara tıklayarak sorgulayabilirsiniz.

Başvuru Durumu için Tıklayınız
Yabancı Uyruk No için Tıklayınız.

Yabancı uyruk numarası çıkan öğrenciler, Trakya Üniversitesi Kimlik Kartının çıkabilmesi için kendi okullarındaki öğrenci işlerine yabancı uyruk numaralarını bildirmeleri gerekmektedir. Halen yabancı uyruk numarası çıkmayan öğrencilerin Edirne İl Göç İdaresi'nden Yabancı Uyruk Numarası talebinde bulunmaları önemle rica olunur.

Not: İkamet izni başvuruları esnasında "Adres Bilgileri Gösterir Belge" teslimi yapmayan (adres belgesi eksik olarak ikamet başvurusu yapan) öğrencilerden "İkamet Kartı" çıkanlar Edirne Selimiye PTT Müdürlüğü'nden ikamet kartlarını alabilirler. (Selimiye PTT Müdürlüğü Kipa Yanında Migros karşısındadır.)
Bu içerik 25.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 136401 kez okundu.