1.Yedek Listeden Kazananlar Listesi İlan Edildi

Trakya Üniversitesi 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Asil Kayıtlarının sonlanmasıyla 1.Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazanan aday listesi açıklanmıştır. Listeye ulaşmak için tıklayınız.

Yukarıda açıklanan 1.Yedek listeden kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 16 - 20 Temmuz 2018 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Kayıtlar 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü saat 13.30'da başlayacaktır.

Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir, kabul mektubu ulaşmayan adaylar  "Online Başvuru" sayfasından pasaport no ile kabul mektubu çıktısı alabilirler.  Kabul Mektup çıktısını almak için tıklayınız.

Eğitim dili Türkçe olan programlara kayıt olan öğrencilerin öğrenime başlama zamanları, kayıttan sonra Trakya Üniversitesi Dil Eğitimi ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (DİLMER) tarafından düzenlenecek Türkçe düzey belirleme sınavında aldıkları sonuca göre belirlenir. Ancak Türkiye’deki liselerden mezun olan adaylar, Yunus Emre Enstitüsü ile diğer yükseköğretim kurumları tarafından düzenlenen Türkçe Yeterlilik Belgesine sahip olan adayların Türkçe düzeyleri yeterli sayılır ve Türkçe düzey belirleme sınavına girmeden öğrenime başlayabilirler. İlgili kurumlardan belge sahibi olan adayların belgelerini kayıt esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Kayıt Evrakları ve Önemli Bilgiler İçin tıklayınız 
Bu içerik 13.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 8901 kez okundu.