16 Mart 2020 Tarihi İtibari İle Eğitime Ara Verilmiştir

Değerli öğrenciler Koronavirüs'e (COVID-19) karşı alınan tedbirlere yönelik faaliyetler kapsamında Türkiye'deki Yükseköğretim Kurumları Üniversitemizde dahil olmak üzere 16 Mart 2020 tarihi itibari ile eğitime 3 hafta ara vermiştir.
Bu ara verme bir tatil olarak değil güvenlik tedbiri olarak karşılanmalıdır. Bu nedenle siz değerli uluslararası öğrencilerimize bu süreçte kendi ülkelerinize dönüp dönmeme konusunda herhangi bir yönlendirme yapmamız mümkün değildir. Türkiye'de karşılaşılan vaka sayısının son derece az olmasını gözönünde bulundurmanızı ve Türkiye dışına çıkdığınız takdirde geri dönmek için karşılaşabileceğiniz problemleri (şuan için Türkiye dışından gelenler 14 gün karantina altında tutulmaktadır) gözardı etmemenizi önemle rica ederiz.
Bu içerik 13.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1111 kez okundu.