2018-2019 Yurtdışından Öğrenci Kabulü 1. Ek Kontenjan

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 1.Ek Kontenjan başvuruları aşağıda belirtilen tarihlerde "Ortaöğretim Not Ortalaması" ile online olarak http://yobs.trakya.edu.tr/ adresinden yapılacaktır. Posta ve kargo yolu ile başvuru alınmayacaktır. Başvurularımız ücretsiz olup başvuru esnasında herhangi bir belge gönderimi istenilmemektedir.

Başvuru tarihleri: 28 Temmuz- 02 Ağustos 2018

Yerleştirme İşlemi Tarihi: 03 Ağustos 2018

Asil olarak Yerleşenlerin Kesin Kayıt Tarihi: 06-10 Ağustos 2018

Yedek olarak Yerleşenlerin Kesin Kayıt Tarihi: 14-17 Ağustos 2018

Türkçe Düzeyi Belirleme Sınav Tarihleri      : 06 Ağustos- 10 Ağustos 2018 Saat 15.00

: 14 Ağustos- 17 Ağustos 2018 Saat 15.00

Türkçe Düzeyi Belirme Sınavı Yeri               : Balkan Kongre Merkezi Kayıt Salonu

Özel Yetenek Sınavı Tarihleri:

Güzel Sanatlar Fakültesi: 08 Ağustos 2018

Devlet Konservatuvarı: 08 Ağustos 2018

Eğitim Fakültesi: 09 Ağustos 2018

Kırkpınar Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu: 09 Ağustos 2018

Özel Yetenek Sınav Yerleri:

Güzel Sanatlar Fakültesi: Trakya Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi Karaağaç yerleşkesi/EDİRNE

Devlet Konservatuvarı: Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan yerleşkesi EDİRNE

Eğitim Fakültesi: Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ayşekadın yerleşkesi EDİRNE

Kırkpınar Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu: Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Balkan yerleşkesi EDİRNE olarak uygulanmasına karar verilmiştir.

Başvuru koşulları ve kontenjan tablosuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Başvuru koşullarını taşımayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru esnasında bildirilen ortaöğretim not ortalaması ile kayıt esnasında belgelenen ortaöğretim not ortalaması arasında fark bulunan adaylar kayıt hakkını kaybederler. Bu nedenle başvuru esnasında bildirdiğiniz notun gerçek notunuz olması büyük önem arz etmektedir. Ortaöğretim not ortalamasını öğrenim yıllarınıza ait karne/transkriptlerinizi baz alarak hesaplayacağınızı ve kayıt hakkı kazanmanız durumunda yıllara ait karne/transkriptinizi getirmeniz gerektiğini unutmayınız. (Orta Öğretim Not Ortalaması, Diploma notunuz değil, mezuniyetinizle kesinleşmiş tam puanınız (lise öğrenimize ait transkriptlerinizin not ortalamasının toplanarak lise öğrenim süresine bölünmesi ile elde edilen sonucu ) olması gerekmektedir.)

Trakya Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge gereği "kontenjan kadar asil ve yedek aday listeleri" ilan edilecektir. Asil adaylardan kayıt yaptırmayanların yerine yedek listeden öğrenci kaydı yapılacaktır. Yedek listeden kayıt yapılacak aday listesi  asil aday kayıtlarının bitmesi ile resmi web sayfamızdan yayınlanacaktır.

26 Temmuz 2018 tarihi dahil Trakya Üniversitesi öğrencisi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 1. Ek Kontenjan listesi için tıklayınız
Bu içerik 27.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 15082 kez okundu.