2018-2019 Yurtdışından Öğrenci Kabulü Başlıyor

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü başvuruları 11 - 27 Haziran 2018 tarihleri arasında yalnızca "Ortaöğretim Not Ortalaması" ile online olarak http://yobs.trakya.edu.tr/ adresinden yapılacaktır. Posta ve kargo yolu ile başvuru alınmayacaktır. Başvurularımız ücretsiz olup başvuru esnasında herhangi bir belge gönderimi istenilmemektedir.

Başvuru koşulları ve kontenjan tablosuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Başvuru koşullarını taşımayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru esnasında bildirilen ortaöğretim not ortalaması ile kayıt esnasında belgelenen ortaöğretim not ortalaması arasında fark bulunan adaylar kayıt hakkını kaybederler. Bu nedenle başvuru esnasında bildirdiğiniz notun gerçek notunuz olması büyük önem arz etmektedir. Ortaöğretim not ortalamasını öğrenim yıllarınıza ait karne/transkriptlerinizi baz alarak hesaplayacağınızı ve kayıt hakkı kazanmanız durumunda yıllara ait karne/transkriptinizi getirmeniz gerektiğini unutmayınız. (Orta Öğretim Not Ortalaması, Diploma notunuz değil, mezuniyetinizle kesinleşmiş tam puanınız (lise öğrenimize ait transkriptlerinizin not ortalamasının toplanarak lise öğrenim süresine bölünmesi ile elde edilen sonucu ) olması gerekmektedir.)

Trakya Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge gereği "kontenjan kadar asil ve yedek aday listeleri" ilan edilecektir. Asil adaylardan kayıt yaptırmayanların yerine yedek listeden öğrenci kaydı yapılacaktır. Yedek listeden kayıt yapılacak aday listesi  asil aday kayıtlarının bitmesi ile resmi web sayfamızdan yayınlanacaktır.

Resim Resim Resim
Başvuru ve Tanıtım
Kataloğu İçin Tıklayınız
Trakya Üniversitesi
Tanıtım Kataloğu
Dış İlişkiler Uygulama ve
Araştırma Merkezi Kataloğu

Resim Bizi sosyal medyadan da takip edebilirsiniz,

Başvuru Koşulları ve Takvimi için tıklayınız.

Kontenjan Tablosu için tıklayınız.

Değerli adaylar 2018-2019 Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri en kısa sürede resmi web sayfamızdan yayımlanacak

Bakınızlar için tıklayınız.

Trakya Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge için tıklayınız.

Online Başvuru Anlatım Videosu (Türkçe)

Online Başvuru Anlatım Videosu (İngilizce)

Trakya Üniversitesi Tanıtım Videosu

Soru ve Sorunlarınız İçin
Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisi Tel: +90 284 235 90 88 - 4
Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisi Faks: +90 284 235 90 28
E-Posta : student@trakya.edu.tr

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Binası Karşısı
Dış İlişkiler Birimi Balkan Yerleşkesi 22030
Merkez / Edirne

Bu içerik 08.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 49287 kez okundu.