2018-2019 Yurtdışından Öğrenci Kabulü Sonuçları

Trakya Üniversitesi 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Sonuçları Açıklanmıştır.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Kabul Edilecek Öğrenci Olarak Yerleşen Asil Aday Listesi İçin Tıklayınız

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 1.Yedek Aday Listesi İçin Tıklayınız yedek adaylar arasından kayıt hakkı kazananların listesi 14 Temmuz 2018 tarihinde resmi web sayfamızdan yayımlanacaktır.


2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı İle Yurtdışından Kabul Edilecek  Aday Listesi İçin
 Tıklayınız

ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ

Güzel Sanatlar Fakültesi

02 Temmuz 2018 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi TÜ Karaağaç Yerleşkesi

Eğitim Fakültesi

03 Temmuz 2018 /  Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi TÜ Ayşekadın Yerleşkesi

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

04 Temmuz 2018 /  Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu TÜ Balkan Yerleşkesi

Devlet Konservatuvarı

05 Temmuz 2018 / Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı TÜ Balkan Yerleşkesi

Özel Yetenek Sınavı hakkında detaylı bilgilendirme ilgili fakülte/yüksekokul tarafından kendi resmi web sayfasından yapılacaktır.


Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir, kabul mektubu ulaşmayan adaylar  "Online Başvuru" sayfasından pasaport no ile kabul mektubu çıktısı alabilirler.  Kabul Mektup çıktısını almak için tıklayınız.

Asil olarak yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 09 - 13 Temmuz 2018 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Adayların istenilen evraklarla birlikte belirtilen tarihlerde kayıt merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.
1.Yedek olarak yerleşip kayıt hakkı kazananların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 16 - 20 Temmuz 2018 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır.
2.Yedek olarak yerleşip kayıt hakkı kazananların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 23 - 26 Temmuz 2018 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır.

Eğitim dili Türkçe olan programlara kayıt olan öğrencilerin öğrenime başlama zamanları, kayıttan sonra Trakya Üniversitesi Dil Eğitimi ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (DİLMER) tarafından düzenlenecek Türkçe düzey belirleme sınavında aldıkları sonuca göre belirlenir. Ancak Türkiye’deki liselerden mezun olan adaylar, Yunus Emre Enstitüsü ile diğer yükseköğretim kurumları tarafından düzenlenen Türkçe Yeterlilik Belgesine sahip olan adayların Türkçe düzeyleri yeterli sayılır ve Türkçe düzey belirleme sınavına girmeden öğrenime başlayabilirler. İlgili kurumlardan belge sahibi olan adayların belgelerini kayıt esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Kayıt Evrakları ve Önemli Bilgiler İçin tıklayınız 

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için tıklayınız

Yol tarifi için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız


Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Yol Tarifi
Bu içerik 28.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 33464 kez okundu.