2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2.Ek Kontenjan Başvuru Sonuçları

BİZE ULAŞMADAN ÖNCE LÜTFEN SIK SORULAN SORULAR KISMINI OKUYUNUZ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2. Ek Kontenjan Yurtdışından Kabul Edilecek Öğrenci Olarak Yerleşen Balkan ve AB Uyruklu Aday Listesi İçin Tıklayınız
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2. Ek Kontenjan Yurtdışından Kabul Edilecek Öğrenci Olarak Yerleşen Tüm Ülkeler Aday Listesi için Tıklayınız

Yerleşenlerin Kesin Kayıt Tarihleri

23 Eylül 2019 – 24 Eylül 2019

Yerleşenlerin Türkçe Düzey Belirleme Sınavı

23 Eylül 2019 – 24 Eylül 2019

Asil Olarak Yerleşenlerin Türkçe Düzey Belirleme Sınav Yeri

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre  Merkezi


Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir, kabul mektubu ulaşmayan adaylar  "Online Başvuru" sayfasından pasaport no ile kabul mektubu çıktısı alabilirler.  Kabul Mektup çıktısını almak için tıklayınız.

Yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 23 - 24 Eylül 2019 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Adayların istenilen evraklarla birlikte belirtilen tarihlerde kayıt merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Programlara kayıt olan öğrencilerin öğrenime başlama zamanları, kayıttan sonra Trakya Üniversitesi Dil Eğitimi ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (DİLMER) tarafından düzenlenecek Türkçe düzey belirleme sınavında aldıkları sonuca göre belirlenir. Ancak Türkiye’deki liselerden mezun olan adaylar, Yunus Emre Enstitüsü ile diğer yükseköğretim kurumları tarafından düzenlenen Türkçe Yeterlilik Belgesine sahip olan adayların Türkçe düzeyleri yeterli sayılır ve Türkçe düzey belirleme sınavına girmeden öğrenime başlayabilirler. İlgili kurumlardan belge sahibi olan adayların belgelerini kayıt esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Türkçe Dil Sınavı kayıt günlerinde hergün saat 14.00'da yapılacaktır.

 

Kayıt Evrakları ve Önemli Bilgiler İçin tıklayınız

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için tıklayınız 

Bu içerik 19.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 6233 kez okundu.