2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yurtdışından Öğrenci Kabulü K.K.T.C. Uyruklu Aday Listesi

Trakya Üniversitesi 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü K.K.T.C. uyruklu kayıt hakkı kazanan aday listesi açıklanmıştır. Covid-19 pandemisi nedeniyle ön kayıtlar elektronik ortamda (belge göndermek suretiyle) yapılacaktır.

Ön kaydını tamamlayan adayların kesin kayıtları hakkında detaylı duyuru önümüzdeki günlerde resmi web sayfamızdan yapılacaktır. 27 Ağustos - 05 Eylül 2021 tarihlerini kapsayan günlerde yedek listeden kayıt hakkı kazanan K.K.T.C. uyruklu adaylar sisteme belge yükleyebilir. K.K.T.C. uyruklu yedek adaylar için sisteme dosya yükleme süresi 05 Eylül 2021 saat 23.59'da son bulacaktır.

K.K.T.C. uyruklu aday listesi için tıklayınız. Resim
Sisteme evrak yüklemek için tıklayınız. Resim
Uluslararası Öğrenci Ücretleri İçin tıklayınız.   Resim

Sisteme yüklemeniz gereken evraklar e-posta ile her bir adaya gönderilmiştir.
Bu içerik 27.08.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1030 kez okundu.