2021-2022 2. Ek Kontenjan Başvuruları

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Ek Başvuruları 05 Ekim 2021 tarihi itibari ile yobs.trakya.edu.tr adresinden online olarak “Diploma Notu” üzerinden alınmaya başlayacaktır. Adayların sağlıklı bir başvuru yapabilmesi için duyurularımızı dikkatle takip etmesi ve gerek duyulduğunda TÜ Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Uluslararası Öğrenci Ofisi’ne e-posta ile ulaşması önemle rica olunur. İletişim: student@trakya.edu.tr
Sizlere ücret karşılığında başvuru yapacağını, Üniversitemize yerleştirileceğinizi iddia eden kişilere ASLA İNANMAYINIZ! 

05 Ekim 2021 tarihi itibari ile Trakya Üniversitesinde kayıtlı öğrencilerin (Lisans ve ön lisans bölümlerini 2547 sayılı kanun dâhilinde aynı anda okumak isteyenler hariç ) ve 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü ile Üniversitemizden herhangi bir bölüm/programa yerleşip kayıt yaptırmayanların başvuruları reddedilecektir.


Altı Dilde Hazırlanmış
Başvuru Anlatım Videolarımız İçin
Lütfen Tıklayınız
Resim

Yaşanan pandemi süreci nedeni ile hem sizin hemde toplumun sağlığını tehlikeye atmamak adına soru ve sorunlarınızı telefon veya e-posta ile iletmenizi önemle rica ediyoruz. Kesinlikle elden başvuru alınmayacaktır.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci 
Kabulü 2.Ek Kontenjanları İçin Tıklayınız. 
Resim

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci 
Kabulü Öğrenim Ücretleri  İçin Tıklayınız
Resim

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2. Ek Kontenjan Süreç Takvimi

Online Başvuru Tarihleri

05 Ekim 2021 – 07 Ekim 2021 

Yerleştirme İşlemi

08 Ekim 2021

Asil Olarak Yerleşenlerin Online Kayıt Tarihleri (Dosya Yükleme)

09 Ekim 2021 – 12 Ekim 2021


Değerli adaylar Üniversitemiz akademik takvimi 27 Eylül 2021 tarihinde başlamış olup ek kontenjan ile yerleşen adaylara (uygulamada olmaması nedeniyle) herhangi bir telafi eğitimi vermek mümkün değildir. 2. ek kontenjan ile başvuru yapan adayların bu durumu dikkate alması önemle rica olunur. 

-Başvuru esnasında 

  >>Diplomanızda notun yazdığı sayfayı (Diploma tercümesi)

  >>Karnelerinizi (transkriptlerinizi) (Karne tercümesi)

  >>Pasaportunuzda fotoğrafın bulunduğu sayfa ile takip eden sayfayı

  >>Mavi kart sahipleri, “Mavi Kart”ın ön ve arka yüzünü

  >>Bir uyruğu Türkiye olan çift uyruklu adaylar vukuatlı nüfus cüzdanı örneğini

  >>Son altı ayda çekilmiş vesikalık bir fotoğrafı

  >>Başvuru formunun imzalı halini (Başvurunuzu tamamladığınızda bu form sistem tarafından otomatik olarak verilecektir. İmzalayıp tekrar sisteme yüklemeniz gerekmektedir.)

  >>Aşağıdaki bağlantıda bulunan taahhütnameyi imzalayarak

 Sisteme yüklemeniz gerekmektedir. Başvuru sistemimize 25 mb’ye kadar dosya yükleyebilirsiniz.

Taahhütname Metnini İndirmek
İçin Tıklayınız
Resim

-Başvuru formuna girilen bilgilerin eksiksiz ve doğru olması adayların sorumluluğundadır. Hatalı bildirim yapan aday kayıt hakkını kaybeder.

-Başvurular bireysel olarak online yapılacak olup toplu başvuru formu kesinlikle kabul edilmeyecektir.

-Başvurularınızı herhangi bir aracı ile değil lütfen bireysel olarak yapınız. Trakya Üniversitesi’nin herhangi özel bir kuruluş ile antlaşması vs. kesinlikle yoktur. Sizlere ücret karşılığında başvuru yapacağını, Üniversitemize yerleştirileceğinizi iddia eden kişilere ASLA İNANMAYINIZ!

-Trakya Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabulü Başvuru süreci tamamen ÜCRETSİZDİR.

-Başvurular 07/10/2021 günü saat 23.59’a kadar online olarak https://yobs.trakya.edu.tr/ veya https://yobasvuru.trakya.edu.tr adreslerinden yapılacaktır.

-Adaylar Ortaöğretim Diploma Notu en az %50 olan lise veya dengi okul diploması ile başvuru yapabilir. (Başvuru esnasında belgelerinizin çevirisinin olmasına gerek yoktur, kayıt hakkı kazanırsanız belgelerinizin onaylı tercümeleri istenecektir)

-Başvuru yapan adaylardan tercihlerinde Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi olanların ilgili fakültelere yerleştirme işleminin yapılabilmesi için Ortaöğretim Diploma Notunun en az 100 üzerinden 85 olması gerekmektedir.

Not2: Yerleştirme esnasında katsayı uygulanacak ülke ve birim tablosu için Tıklayınız.

Bu içerik 05.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 3412 kez okundu.