2021-2022 Yurtdışından Öğrenci Kabulü Sonuçları

Trakya Üniversitesi 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Sonuçları Açıklanmıştır. Covid-19 pandemisi nedeniyle ön kayıtlar elektronik ortamda (belge göndermek suretiyle) yapılacaktır. Özel yetenek sınavları sayfanın altında yer alan tabloda belirtilen tarihlerde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Kesin kayıtlar hakkında detaylı duyuru önümüzdeki günlerde resmi web sayfamızdan yapılacaktır. 10 Ağustos 2021 itibari ile kayıt hakkı kazanan adaylar sisteme belge yükleyebilir.

"Kabul Mektubu" almak için tıklayınız

Kayıt Hakkı Kazanan Balkan ve AB (Avrupa Birliği) Uyruklu Aday Listesi (Tıklayınız) Resim
Kayıt Hakkı Kazanan Diğer Uyruklu Aday Listesi Resim
Özel Yetenek Sınavına Girecek Aday Listesi (Tıklayınız) Resim
Yeni Kayıt Uluslararası Öğrenci Ücretleri (Tıklayınız) Resim

Ön kayıt yaptıracak olan adayların 10 Ağustos – 19 Ağustos 2021 tarihleri arasında https://yobasvuru.trakya.edu.tr/ adresi üzerinden kayıt evraklarını tamamlamaları gerekmektedir.

Kayıt Evrakları:

-          (Apostil Mühürlü) Ortaöğretim Diploması Belgesinin aslı ve noter onaylı tercümesi;

-          Diploma Denklik Belgesi;

-          Sınıflara Göre Not Dökümü ve noter onaylı tercümesi (Her Yıla Ait Transkript Belgesi);

-          Pasaport aslı, noter onaylı Türkçe tercümesi;

-          Uyruklarından birisi Türkiye Cumhuriyeti olan çift uyruklu adaylar için Nüfus Müdürlüğü’nden “Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği”;

-          Mavi kart sahibi adaylar için mavi kartın ön ve arka yüzünün taranmış hali;

-          Son altı ay içinde, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 4 adet 4,5 cm x 6cm boyutunda fotoğraf;

-          Azerbaycan uyruklu adaylar için TQDK Sınav Sonuç Belgesinin taranmış hali;

-          İmzalı başvuru çıktısı;

-          Kabul Mektubu çıktısı;

Not: Sisteme yüklenen evraklar Kesin Kayıt esnasında aday tarafından elden teslim edilecektir. Kesin Kayıt tarihleri önümüzdeki günlerde resmi web sayfamızdan ilan edilecektir.

Resim     Kayıt Evrakları detayları için lütfen tıklayınız.

Bahsedilen evrakların taranmış halleri 10 Ağustos – 19 Ağustos 2021 tarihleri arasında https://yobasvuru.trakya.edu.tr/ adresi üzerinden yüklenmelidir. Başvuru esnasında yüklediğiniz evraklar sistemde mevcut bulunmaktadır, bu nedenle yüklediğiniz evrakı tekrar yüklemenize gerek yoktur.

Başvuru veya Kayıt esnasında adaylardan sahte evrak teslim edenlere kesinlikle yasal işlem uygulanır.

Süresi bitmiş pasaport ile kayıt yaptırılamaz.

Başvuru sırasında belirttiğiniz diploma notunuzun mezuniyetinizle kesinleşmiş tam puanınız (doğru) olması gerekmektedir.

Yanlış beyan ile programlarımıza yerleşilmesi halinde kayıt esnasında belgeleriniz ile beyanınız arasında fark tespit edilmesi durumunda yerleşmeniz iptal edilecektir.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu;

-“Ortopedik Protez ve Ortez” ile “Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik” programına yerleştirilen adayların ellerini ve parmaklarını ustalıkla kullanabilmeleri önemlidir.

Taahhütname Metni için tıklayınız.
(B
aşvurular esnasında yüklemeyen adaylar için)
Resim

ÖZEL YETENEK SINAV TARİHLERİ VE YERLERİ

Güzel Sanatlar Fakültesi

Tarih: 23 Ağustos 2021

Yer: Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi TÜ Karaağaç Yerleşkesi

Eğitim Fakültesi

Tarih: 01 Eylül 2021

Yer: Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi TÜ İsmail Hakkı Tonguç Yerleşkesi

Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi

Tarih: 18 Ağustos 2021

Yer: Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi TÜ Balkan Yerleşkesi

Devlet Konservatuvarı

Tarih: 19 Ağustos 2021

Yer: Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı TÜ Balkan  Yerleşkesi

Özel Yetenek Sınavları ile ilgili yer, saat ve sınav esnasında yanınızda bulunması gerekenler ile ilgili olarak sınavına gireceğiniz okul ile irtibata geçmeniz önemle hatırlatılır.
Bu içerik 06.08.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 25221 kez okundu.