2022-2023 Eğitim Fakültesi Uluslararası Öğrenci Oryantasyon Programı Dış İlişkiler Tanıtımı

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Eğitim Fakültesi Uluslararası Öğrenci Oryantasyon programı 21.09.2022 Çarşamba günü saat 13.30’da Eğitim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN’in açılış konuşmasının ardından Trakya Üniversitesi tanıtımı yapıldı. Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Öğr.Gör. Özay AK ve Şef Ömer Şahin SAKIZCIOĞLU merkezin işleyişi, uluslararası öğrencilerin ikametgah işlemleri ve Erasmus öğrenim hareketliliği ile staj programları hakkında bilgiler verdi.

Oryantason programı, Fakülte Uluslararası Öğrenci Danışmanı Doç. Dr. Seda DONAT BACIOĞLU’nun Eğitim Fakültesini tanıtması, üniversite sürecine uyum ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin hizmetlerine ilişkin sunumu ile devam etti. Oryantasyon programı sonunda öğrencilere Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tanıtım kitapçıkları dağıtıldı.
Bu içerik 03.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 157 kez okundu.