2022-2023 Güz Dönemi Göç İdaresi Durum Bildirme Listeleri

Değerli uluslararası öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi öğrenim durumu bildirme listeleri Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne bildirilecektir. Kayıt yenileme yapmayan veya kayıt donduran öğrencilerimizin ikamet izinleri bu bildirime istinaden kesilecektir. Herhangi bir hataya mahal vermemek için hakkınızda yapılacak olan bildirimi kontrol etmeniz önem arz etmektedir.

Hakkınızda yapılacak bildirimi aşağıdaki bağlantıya tıklayıp sorgu giriş ekranına Yabancı Uyruk Numaranızı yazarak görüntüleyebilirsiniz. Halen yabancı uyruk numarası olmayan öğrencilerimiz öğrenci numarası ile sorgulama yapabilirler.

Durum bildirmesinde herhangi bir hata olduğunu düşünen öğrencilerimizin Uluslararası Öğrenci Ofisi ile iletişime geçmesi rica olunur.

https://sorgu.trakya.edu.tr/ (Sorgu Ekranına Giriş İçin Tıklayınız)
Bu içerik 13.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 405 kez okundu.