2024 Erasmus Öğrenci Hareketliliği Başvuruları ( HİBESİZ )

2024 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Başvuruları ( HİBESİZ )

Değerli Öğrencilerimizin Dikkatine;

Erasmus Öğrenim Hareketliliği kapsamında hibe almadan faaliyetten yararlanmak isteyen adaylar başvurularını 3 Mayıs 2024, saat:17:00 a kadar yapabileceklerdir. Başvurular ilgili dilekçe ile şahsen Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne yapılacaktır.

Başvuruda kullanılacak dilekçe ve başvuru yapabileceğiniz kurumların listesi en altta ekler bölümünde yer almaktadır. Lütfen ekler bölümüne tıklayınız.

Not: Başvuruda kullanılacak dilekçenin bilgisayar ortamında doldurulup, çıktısı alınıp ıslak imzalı haliyle elden teslim edilmesi veya dilekçenin taranmış halinin infoerasmus@trakya.edu.tr adresine e-posta ile gönderilmesi gerekmektedir.

Önemli Not: Hibesiz öğrenim hareketliliğinden 2024 Erasmus Öğrenim Hareketliliğine başvuru yapan ve yazılı yabancı dil sınavına katılıp, asgari puan barajını geçen öğrenciler yararlanabilir. (Asgari puan barajı:65)

3 Mayıs 2024 17:00 dan sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Öğrenim Hareketliliği başvurularında yerleştirme Genel Başarı Puanına göre yapılacaktır.

2024 Erasmus Staj Hareketliliği Başvuruları ( HİBESİZ )

Değerli Öğrencilerimizin Dikkatine;

Erasmus Staj Hareketliliği ve Konsorsiyum Staj Hareketliliği kapsamında hibe almadan faaliyetten yararlanmak isteyen adaylar başvurularını 17 Mayıs 2024, saat:17:00 a kadar yapabileceklerdir. Başvurular ilgili dilekçe ve geçerli “Davet Mektubu” ile şahsen Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne yapılacaktır.

Başvuruda kullanılacak dilekçe en altta ekler bölümünde yer almaktadır. Lütfen ekler bölümüne tıklayınız.

Önemli Not: Hibesiz staj hareketliliğinden 2024 Erasmus Staj ve Konsorsiyum staj hareketliliğine başvuru yapan ve yazılı yabancı dil sınavına katılıp, asgari puan barajını geçen öğrenciler yararlanabilir. (Asgari puan barajı:65)

Not: TESİAD Türkçe’nin Öğretimi Staj Konsorsiyumu ve Doktora Staj projelerinde dil şartı aranmamaktadır.

17 Mayıs 2024 17:00 dan sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Staj Hareketliliği başvurularında yerleştirme Genel Başarı Puanına göre yapılacaktır.

Bu içerik 30.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 865 kez okundu.