"DİL - BİL" Ders Programları

Değerli öğrenciler "Dil - Bil Kendini Geliştir Yükseköğrenimde Dil Seferberliği" projesi kapsamında dil eğitimine veya kişisel gelişim kurslarına başvuran öğrencilerimiz; aşağıdaki program dahilinde kurslara başlayabilirler.

Fransızca, Arapça, Arnavutça dil eğitimleri Edirne Gençlik Merkezi Binasında belirtilen saatlerde yapılacaktır. Aşağıdaki takvimde kursların sadece başlangıç günleri yer almaktadır. Bir kurs haftada iki günde olabilmektedir. Tam programa Edirne Gençlik Merkezi'nden ulaşabilirsiniz.
Edirne Gençlik Merkezi Adresi: Şükrü Paşa Mahallesi, Ayşe Kadın Mevki, Jandarma Üstteğmen Ahmet Altın Caddesi  Merkez/Edirne (TÜ Eğitim Fakültesi Arkası)

Yunanca, Bulgarca, Almanca, Boşnakça eğitimleri programları Ara Sınavlar sonrasında 26 Kasım 2018 itibari ile başlangıç saat ve günü yayımlanarak Edebiyat Fakültesi dersliklerinde başlayacaktır. Detaylı ders programı 26 Kasım 2018 tarihinde yayımlanacaktır.

İnglizce Dil Eğitimi 15 Kasım 2018 tarihi saat 18.00'da yapılacak seviye belirleme sınavı sonrasında açılacak sınıflara göre TÜ Balkan Yerleşkesi ve Edirne Gençlik Merkezi sınıflarında 26 Kasım 2018 itibari ile başlayacaktır. Sınav sonucuna göre hangi öğrencinin hangi sınıfta yer aldığı resmi web sayfamızdan (disiliskiler.trakya.edu.tr ) adresinden yayımlanacaktır.

Kurslar 17 Mayıs tarihine kadar devam edecektir.

Uluslararası öğrencilere yönelik ücretsiz Türkçe Dil Eğitimi Kursu programı ve sınıf bilgileri aşağıdaki gibidir.
Resim

Not1: Kurslar ile ilgili karşılacağınız sorunlarda TÜ Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'ne gelip bildirimde bulunabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Resim

Bu içerik 26.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2869 kez okundu.