DİL - BİL Kendini Geliştir - Yükseköğrenimde Dil Seferbirliği

Değerli öğrenciler Edirne Valiliği koordinasyonunda Trakya Üniversitesi, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan "DİL-BİL Kendini Geliştir" projesi kapsamında Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimize herhangi bir ücret alınmaksızın dil ve kişisel gelişim kursları verilecektir.

Dil Kursları 
Arapça
Arnavutça
Almanca
Bulgarca
Boşnakça
Fransızca
İngilizce 
Yunanca
Ve Uluslararası Öğrencilere Türkçe Dil Eğitimi
Kişisel Gelişim Kursları
Badminton
Eskrim
Okçuluk
Masa Tenisi
Hüsn-i Hat
Ebru
Ney



Kurslar için başvurular 15 - 19 Ekim 2018 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nden alınacaktır. Kursların başlama tarih-saat ve kurs yeri bilgileri  23 - 24 Ekim 2018 tarihlerinde resmi web sayfamızdan program şeklinde yayınlanacaktır. Yabancı dil kursları Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nde Türkçe Dil Kursu Üniversitemiz Balkan Yerleşkesinde verilecektir.

Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrenciler için A1 ve B1 düzeyinde  Türkçe Dil Eğitimi sınıfları açılacaktır. Kurs sonunda başarı gösteren öğrencilerimize MEB onaylı Türkçe Dil Eğitimi Sertifikası verilecektir.

Edirne Esnafına yönelik olarak verilecek dil kurslarının başvurularıda yine Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından elden alınacaktır.

Tüm kurslarımız tamamen ücretsizdir.

Resim
Bu içerik 12.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 3904 kez okundu.