Doç. Dr. Deniz Mertkan Gezgin’den Uluslararası Öğrencilere Yönelik “Sunum Hazırlama Teknikleri” Semineri

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından uluslararası öğrencilere yönelik olarak düzenlenen, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknoloji Eğitimi Bölümünden Doç. Dr. Deniz Mertkan Gezgin’in konuşmacı olarak katıldığı “Etkili Sunum Teknikleri” semineri gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Deniz Mertkan Gezgin, teorik ve pratik bilgilerin verildiği seminerin ilk bölümünde, bilişsel yük kuramı, çoklu ortam tasarımı ve ilkeleri, ikinci bölümünde ise sunum programları, sunum içeriği hazırlama, sunum öncesi ve sunum anında yapılacaklar hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Doç. Dr. Deniz Mertkan Gezgin, seminerle, uluslararası öğrencilere hem akademik hem de iş hayatlarında yapacakları sunumlar açısından teknik ve pratik bilgiler aktarıldığını belirterek öğrencilerin, hazırlayacakları sunumların, karşısındaki kitlenin üzerinde etki bırakabilmesi için nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında bilgi paylaşımında bulunduklarını ifade etti.
Bu içerik 09.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 282 kez okundu.