Edirne Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü Ziyaretimiz

Dünyanın dört bir yanından ve özellikle Balkanlardan Üniversitemize öğrenim görmek üzere gelen öğrencilerin kayıtları esnasında ikamet işlemlerinin kolaylaştırılması, eğitim süreci boyunca öğrencilere ikamet ile ilgili her türlü yardım ve desteğin gösterilmesi gibi konular görüşülmek üzere Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz tarafından Edirne Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü 29 Haziran 2017 tarihinde ziyaret edildi.

Gayet verimli geçen görüşmede Edirne İl Göç İdaresi Müdür Vekili Ceyhun Devrez ile dönem başında öğrencilerimize Oryantasyon eğitimi verilmesi, kayıtlar esnasında İl Göç İdaresi’nden personel bulundurulması ve öğrencilerin ikamet için belge teslimlerini Üniversiteye yapmaları konularında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bu içerik 30.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2358 kez okundu.