Erasmus Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

ESN Trakya& Trakya Üniversitesi Kariyer ve Yönetim topluluğu işbirliğiyle hazırlanan seminer 16 Şubat Cuma günü Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Seminerde Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat TÜRKYILMAZ, Erasmus ofis çalışanlarımızdan Uzm. Bilge AFŞAROĞLU ve ESN Trakya kulüp başkanı Batıkan KÜLAHLI tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Erasmus+ Programının tarihçesi, amacı, Türkiye Ulusal Ajansı, Trakya Üniversitesinin Erasmus Programındaki durumu, hareketlilik sayıları, anlaşmalı olduğu Ülkeler ve Üniversiteler, Erasmus Programının kazandırdıkları, pozitif ve negatif yönleri öğrencilerle şeffaflıkla paylaşıldı. Programa başvuru süreci detaylı olarak aktarıldı. Kariyer hedeflerine ulaşmak için önemli bir program olduğu vurgulandı.

Program sonunda öğrencilerin soruları alındı, süreç ve program hakkında detaylı bilgiler verildi.
Bu içerik 25.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 464 kez okundu.