ERASMUS Öğrenci Hareketliliği Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Erasmus Ofisi tarafından düzenlenen “Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği” tanıtım toplantısı 17 Aralık 2019 tarihinde Üniversitemiz Türkan Sabancı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Giden Öğrenci Hareketlilik Koordinatörü Öğr. Gör. Özay AK, Giden Öğrenci Hareketlilik Koordinatörü Öğr. Gör. Müge ATAKAN, Trakya Üniversitesi ESN (Erasmus Student Network) Öğrenci Topluluğu yönetici ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Toplantının ilk bölümünde, Öğr. Gör. Özay AK Erasmus+ Öğrenim hareketliliği ile ilgili detaylı bilgiler vererek başvurular öncesi dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çekti.

Toplantının ikinci kısmında, Öğr. Gör. Müge ATAKAN Erasmus+ Staj hareketliliği ile ilgili ayrıntılı bilgiler verip, hareketliliğe başvurmayı düşünen öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Son olarak, Trakya Üniversitesi ESN öğrenci topluluğundan Çağatay ERDAL tarafından ESN faaliyetleri, topluluğun amacı ve işleyişi hakkında yapılan sunumun ardından soru-cevap bölümüyle devam eden toplantıda, Öğr. Gör Özay AK ve Öğr. Gör Müge ATAKAN toplantıya katılan öğrencilerin sorularını cevapladı. Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Ek Resimler
Bu içerik 24.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 845 kez okundu.