ERASMUS TEMSİLCİLERİ AFYONKARAHİSAR VE ESKİŞEHİR’DE BİR ARAYA GELDİ

Erasmus+ Yükseköğretim KA131 Hareketlilik Proje Yönetimi Toplantısı, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde; Erasmus+ Yükseköğretim KA171 Projesi Bilgilendirme Toplantısı ise Eskişehir Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üniversitelerin Erasmus temsilcilerini bir araya getiren toplantılara, Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Gürgendereli ile Erasmus Ofisinden Öğr. Gör. Özay Ak, Murat Aygün ve Ali Erhan Konuk katıldı.

Erasmus+ Yükseköğretim KA131 Hareketlilik Proje Yönetimi Toplantısında, “2023 Yılı Değerlendirmesi ve Güncel Gelişmeler, 2023 Uygulama El Kitabındaki Yenilikler, Dâhil Etme Stratejisi/İçerme Desteği, Yeşil Seyahat, Erasmus Başvuru Portalı ve Dijitalleşme, Dashboard, EWP, OLA, ESI, Karma Yoğun programlar (BIPs), Nihai Raporlarda Sık Karşılaşılan Sorunlar/Hatalar, Denetimlerde Karşılaşılan Sorunlar/Hatalar ve Tavsiyeler” temalı sunumlar gerçekleştirildi.

Ardından Eskişehir’de gerçekleştirilen Erasmus+ Yükseköğretim KA171 Projesi Bilgilendirme Toplantısında ise “KA171 bütçe, başvuru ve kabul rakamları değerlendirilmesi, genel bilgiler, programdaki yenilikler, dikkat edilmesi gereken konular ve başvuru formunun doldurulması, KA171 projesi hazırlık ve yazım sürecine ilişkin tecrübe paylaşımı” konulu sunumlar yapıldı.Resim

Bu içerik 02.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 112 kez okundu.