FARABİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI BAŞLIYOR

Farabi Değişim Programı" olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı, üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim-öğretim yapan yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişim programıdır.

Trakya Üniversitesi’nde 2009-2010 Akademik Yılından bu yana uygulanan Farabi değişim programı Farabi Kurum Koordinatörlüğü tarafından koordine edilmektedir. Farabi Değişim Programı çerçevesinde Akademik birimlerde Akademik danışman olarak “birim/bölüm/Anabilim Dalı/Program koordinatörleri” görev yapmaktadır.

Farabi Ofis Koordinatörlüğü tarafından ilk bilgilendirme toplantısı 02.12.2014 tarihinde  Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi Birim/ Bölüm/ Anabilim Dalı Koordinatörleri için yapılmaya başlanmıştır.

 23.12.2014 tarihine kadar devam edecek toplantılarda Akademik Birimlerde görevli koordinatörleri bilgilendirmenin yanı sıra karşılaşılan sorunları önlemek için görüşlerin paylaşılması amaçlanmaktadır.

Ek Resimler

 

Bu içerik 02.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2718 kez okundu.