Kosova Eğitim Bakanlığı Mezuniyet Onay İşlemleri

Üniversitemiz bölümlerinden mezun olan Kosova uyruklu öğrencilerimizin mezun olduklarına dair Kosova Eğitim Bakanlığı’ndan istenilen “onay” Merkez Müdürlüğümüz Uluslararası Öğrenci Ofisi tarafından koordine edilmektedir.
Buna göre ilk önce Kosova Eğitim Bakanlığı’nın Merkez Müdürlüğümüze resmi yazı ya da (işlemlerin hızlı ilerlemesi açısından) e-posta ile diplomanızın ön ve arka yüzünün bir örneği ve ayrıca Kosova Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan “Onay Formu”nun gönderilmesi gerekmektedir. E-posta gönderimi student@trakya.edu.tr adresine olmalıdır.
Kosova Eğitim Bakanlığı’ndan alınan istek üzerine Merkez Müdürlüğümüz mezun olduğunuz bölümden mezuniyetinizi teyit edip resmi yazı ya da e-posta ile Kosova Eğitim Bakanlığı’na bildirmektedir.
Bu içerik 25.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 290 kez okundu.