Kosova Mamuşa Gönül Eli Yardımlaşma Derneği Sekreteri Erhan Şanlı’dan, Trakya Üniversitesi’ne Ziyaret

Kosova Mamuşa Gönül Eli Yardımlaşma Derneği Sekreteri ve Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencisi Erhan Şanlı, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Rektör Yardımcısı ve Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’ın da yer aldığı ziyarette, üniversitemiz ile Kosova Mamuşa Gönül Eli Yardımlaşma Derneği arasında ne gibi iş birlikleri yapılabileceği konuları ele alındı.

Dernek olarak Türkiye ve Kosova’nın ilişkilerinin geliştirilmesi ve dost, kardeş ülke Kosova’da yetimlerin korunması ve iyilikle desteklenmesi için faaliyetler yürüttüklerini ifade eden Erhan Şanlı, üniversitenin bölgede hayata geçirdiği çalışmalar ve verdiği hizmetler nedeniyle Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’a teşekkür etti. Trakya Üniversitesi’nin bölgedeki varlığını her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Erhan Şanlı, üniversitenin Türkiye’de yükseköğrenim ile tanışmak isteyen gençlerin umudu olduğunu söyledi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kosova özelinde tüm Balkanlar’a değer katacak, hizmet edecek girişimleri sürdüreceklerini belirterek, “Öksüz çocuklara yardım eden ve ayrıca üniversitemiz tarafından başlatılan ‘Bir Öğrenci de Sen Okut’ kampanyasına destekleri olan Kosova Mamuşa Gönül Eli Yardımlaşma Derneği’ne yaptıkları iyilik hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret, Kosova Mamuşa Gönül Eli Yardımlaşma Derneği Sekreteri Erhan Şanlı’nın, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’a, Türk köyü Mamuşa’yı simgeleyen bir hediye sunmasının ardından iyi niyet temennileriyle son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 11.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 371 kez okundu.