Merkez Müdürlüğümüzün Faaliyetleri Sağlık Bilimleri Fakültesi Uyum Haftası Programında Tanıtıldı

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 22.09.2022 tarihinde eğitim hayatına yeni başlayan öğrencilerin üniversite ve çevreye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla “Uyum Haftası” programı düzenledi.
“Üniversite Yaşamına Uyum Programı” olarak da bilinen tanışma ve bilgilendirme toplantısı, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde geniş bir katılım ve yoğun bir ilgiyle gerçekleşti.
Etkinlikte merkez müdürlüğümüz tarafından yürütülen faaliyetler “Mevlana, Farabi, Erasmus değişim programları, Uluslararası Öğrenci Birimi ve İkili Anlaşmalar” birim sorumlularınca tanıtıldı. Etkinlik soru cevap bölümü ile sonlandı.
Bu içerik 03.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 127 kez okundu.