Prof.Dr. Recep Mesut İle Söyleşi

"Prof.Dr. Recep Mesut İle Söyleşi"

Kosova Cumhuriyeti yeryüzünün en genç ülkeleri arasında olmakla beraber tarihsel gelişimi itibari ile gayet köklü bir memlekettir. Türkiye ve Kosova kopmaz bağlarla birbirine kenetlenmiştir. Her iki ülkenin tarihi zamanın bir kesitinde ortaktır. Bu kıymetli tarihi geçmişi, Prof.Dr. Recep Mesut Hocamız sizler için tarihsel bilgi ve tecrübesine dayanarak değerlendirdi. Sohbet havasında geçen söyleşinin Moderatörlüğünü Edebiyat Fakültesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Esin Ömer yaptı. Yine Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüz'de görevli Ögr.Gör. Sindi Bilibashi ve Uluslararası Kültürel Etkileşim Topluluğu Başkanımız Ediz Sojtari'de bilgi ve soruları ile Recep Hocamıza eşlik ettiler. Kıymetli gençler "Osmanlı Tarihinde Kosova" adlı söyleşimize sosyal medya hesaplarımız ve resmi web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Değerli Hocamız Prof.Dr. Recep Mesut, Öğr. Gör. Esin Ömer, Öğr. Gör. Sindi Bilibashi ve Uluslararası Kültürel Etkileşim Topluluğu Başkanı, öğrencimiz Ediz Sojtari'ye bu güzel söyleşi için teşekkür ederiz.

Yine çekimleri gerçekleştiren, düzenleyen ve tüm teknik kısmı sağlayan TÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birimine başta Öğr. Gör. Kıvanç Ada olmak üzere Kameraman Mustafa Topyanak ve Arş. Gör. Meriç Batuhan ÇİL'e gönülden teşekkürlerimizi sunarız.

Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü
Sağlıklı Günler Dileriz.

Ek Resimler
Bu içerik 25.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1453 kez okundu.