Proje Tabanlı Mevlana Bilgilendirme Toplantısı

İlk kez 2016-2017 eğitim-öğretim yılında uygulamaya konulan Proje Tabanlı Mevlana Bilgilendirme Toplantısı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliğinde Ahmet Necdet Sezer (ANS) Kampüsü Atatürk Kongre Merkezinde (AKM) Türkiye’nin 80 ilinden gelen devlet ve özel üniversitelerinin temsilcilerinin katılımıyla 25/11/2016 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıda; “Mevlana Değişim Programı & Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı” konulu bir sunum yapan YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal yükseköğretim sisteminin küresel bir bakışını, Türkiye boyutunda gelişmeleri, YÖK 2016-2017 döneminde neler yapmak istediklerine ilişkin bilgileri paylaştı. Diğer konuşmacılar tarafından ise Mevlana Değişim Programı ile ilgili bilgiler aktarıldı ve katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı. Düzenlenen bu toplantıya üniversitemizi temsilen Mevlana Ofis Sorumlusu Şef Feyza Nazan Gündüz katıldı.

Bu içerik 17.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1020 kez okundu.