Trakya Kariyer Fuarı, Rekor Ziyaretçi Sayısı, Nitelikli İçeriği ve Başarılı Organizasyonuyla Dikkat Çekti...

ResimTrakya Üniversitesi, iş yaşamına hazırlanan öğrencilerini akademik anlamda güncel bilgiler ve pratiklerle donatırken aynı zamanda onları iş dünyasına hazırlayacak büyük çaplı organizasyonlara da imza atıyor. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, Trakya bölgesindeki 5 üniversitenin öğrencilerini, mezunlarını, bölge halkını ve Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarını bir araya getiren “Trakya Kariyer Fuarı” 27-28 Aralık tarihlerinde, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Trakya Üniversiteler Birliğine üye Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile başta Edirne Valiliği olmak üzere Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir Valilikleri iş birliğiyle ve Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen fuarda katılımcı firma ve ziyaretçi sayısı bakımından önemli bir başarı elde edildi. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı’nın destekleriyle, ülkemiz genelindeki tüm üniversiteleri bölgesel olarak bir araya getirerek gençlerin istihdamı ve kariyer yönelimine katkı sağlamayı hedefleyen ve Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde ikinci kez gerçekleşen fuar, 298 farklı kurum ve kuruluş ile 30 binin üzerinde öğrenciyi buluşturdu.
Bu içerik 29.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 58 kez okundu.