Trakya Üniversitesi, Kosova Fizyoterapistler Odası İle Bir Araya Geldi

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Türkyılmaz ve beraberinde heyet, Kosova Fizyoterapistler Odası Genel Başkanı Feim Gashi’yi ziyaret etti. Ziyarette lisans ve lisansüstü düzeyde ortak akademik programlar, mezuniyet sonrası eğitimler ve sağlık turizmi gibi konular görüşüldü.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Trakya Teknopark A. Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özdemir ve Özel Kalem Öğr. Gör. Kıvanç Ada’dan oluşan Trakya Üniversitesi heyeti, bir dizi temas için gittikleri Kosova’da, Fizyoterapistler Odası temsilcileri ile bir araya geldi. Genel Başkan Feim Gashi’nin karşıladığı heyet, birçok alanda yeni iş birlikleri ve ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Trakya Üniversitesi’nin güçlü sağlık eğitim ve hizmetlerinin hayata geçirilecek projelerle Kosova’ya taşınabileceğini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, 2+2 Uluslararası Ortak Lisans programı ve lisansüstü eğitimler ile fizyoterapist yetiştirilmesinin yanı sıra ortak atölye ve eğitimler ile verilen sağlık hizmetlerinin kalitesinin de artabileceğini ifade etti.

Trakya Üniversitesinin ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirten Kosova Fizyoterapistler Odası Genel Başkanı Feim Gashi, Trakya Üniversitesi’nin sağlık alanındaki gücünü bildiklerini, bu imkânlardan faydalanmak adına ortak projeler geliştirmek istediklerini dile getirdi.
Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 07.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 158 kez okundu.