Trakya Üniversitesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü İşbirliği İle Ücretsiz Dil Kursları

Dil Öğrenme ve Kişisel Eğitim Kursları

Değerli öğrenciler ikinci bir dil bilmek günümüzde aranılan yetkinliklerin başında gelmektedir. Bununla beraber uğraşılan bir spor, müzik veya kültürel bir dal ile sosyal hayatta etkili, verimli, güçlü bir kişisel gelişim sağlayabilirsiniz. Trakya Üniversitesi’nde eğitim görüp mezun olan her öğrencimizin ikinci, üçüncü bir dil bilmesi, daha donanımlı yetkin bir üniversiteli neslin yetişmesi amacını güden “Trakya Üniversitesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü İşbirliği” çerçevesinde açılan Dil Kursları ve Kişisel Eğitim Kurslarına katılım yaparak kendinize değer katabilirsiniz. Ayrıca bu program sonucunda öğrenilen yeni dil Erasmus+ ve Mevlana değişim programlarına katılıp yurtdışında eğitim görmek isteyen fakat dil sorunu yaşayan öğrencilerimiz ve yabancı dil hazırlık sınıfında eğitim gören öğrencilerimiz için iyi bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Yine kurslar kapsamında Türkçe konuşmakta zorluk yaşayan uluslararası öğrencilerimiz için “Türkçe Konuşma Sınıfları” açılacak ve uluslararası öğrencilerden oluşan bir koro kurulacaktır.

Herhangi bir ücret talep edilmeyen kurslara ön başvuru tarihlerinde ekte bulunan “Ön Başvuru Formu”nu doldurup student@trakya.edu.tr adresine göndererek katılım yapabilirsiniz. Ön başvuru yapan öğrencilerimiz kesin kayıt tarihlerinde “Kesin Kayıt Formlarını ” Trakya Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Uluslararası Öğrenci Ofisi’ne teslim ederek kesin kayıtlarını yapmış sayılacaklardır. Kurslar Gençlik ve Spor Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü Binasında yapılacaktır. Kurs gün ve saatleri öğrencilerin uygun olduğu gün ve saatlere göre eğitim veren görevli öğretmen ile birlikte kararlaştırılacaktır.

Ön Başvuru: 15 - 26 Ocak 2018 (student@trakya.edu.tr adresine “Ön Başvuru Formu”nun gönderilmesi yeterlidir. Ön başvuru formu ektedir.

Kesin Kayıt: 05 – 12 Şubat 2018 (Kesin kayıtlar Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nde alınacaktır)

 

Dil Kursları

-Arapça
-Arnavutça
-Boşnakça
-İngilizce
-Türkçe Konuşma Sınıflar

Kişisel Eğitim Kursları

-Badminton
-Eskrim
-Okçuluk
-Masa Tenisi
-Hüsn-ü Hat
-Ney
-Resim Kursu

Resim

Ek Dosyalar
Bu içerik 15.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 6208 kez okundu.