Türkçe Sınıf Belirleme Sınavı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü ile Üniversitemize yerleşen, ön kayıt yâda kesin kayıt yaptıran öğrencilerimizden, COVID-19 salgını nedeniyle Türkçe Düzey Belirleme Sınavına giremeyen öğrencilerimiz için 20 Ekim 2020 tarihinde elektronik ortamda Türkçe Sınıf Belirleme Sınavı yapılacaktır.

Yapılacak sınav sadece öğrencilerimizin sınıflarını belirleme amacı taşımaktadır. Bu nedenle sınav sonucuna göre öğrencilerimize sertifika verilmeyecektir. Pandemi sonrası (veya öncesinde Türkiye'ye gelen ) öğrencilerimiz yüz yüze Türkçe Düzey Belirleme Sınavına alınacak ve bu sınav sonucuna göre sertifika alabileceklerdir. Bahsi geçen elektronik sınav sadece sınıfınızı belirleme amacı taşımaktadır.

Sınava katılmak isteyen öğrencilerimiz 19 Ekim 2020 tarihi saat 12.00'a kadar dilmer@trakya.edu.tr adresine Ad, Soyad, Öğrenci Numarası, Okul, Bölüm bilgilerini içeren sınava katılmak istediklerini belirten e-posta göndermeleri gerekmektedir.

E-posta ile başvuru yapan öğrencilerimiz için elektronik ortamda karşılıklı dosya gönderme usulü ile 20 Ekim 2020 tarihi saat 09.00 - 12.00 aralığında sınav gerçekleştirilecektir.
Sınav veya Türkçe Eğitimi ile ilgili soru/sorunlarınız için dilmer@trakya.edu.tr adresine başvurabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.
Ek Resimler
Bu içerik 16.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1541 kez okundu.