UDEF’ten Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na Ziyaret

Trakya Uluslararası ÖÄŸrenci DerneÄŸi, Uluslararası ÖÄŸrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) üyeleri ve beraberlerindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TabakoÄŸlu’nu makamında ziyaret etti. Uluslararası ÖÄŸrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Kurumsal Ä°liÅŸkiler Koordinatörü Necati Ä°ÅŸbilen, Trakya Uluslararası ÖÄŸrenci DerneÄŸi BaÅŸkanı Hakan Çalışkan, Asortie Mobilya A.Åž. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Murat Erat, Yönetim Kurulu Üyesi Gaffur Yılmaz ve Lescon - Erbay Ticaret A.Åž. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Aydın Erbay’ın katılımıyla gerçekleÅŸen ve Trakya Üniversitesi Dış Ä°liÅŸkiler Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz’ın da hazır bulunduÄŸu ziyarette, Uluslararası ÖÄŸrenci Dernekleri Federasyonu ve Trakya Uluslararası ÖÄŸrenci DerneÄŸi ile Trakya Üniversitesi’nin uluslararası öÄŸrencilere yönelik yürüttüÄŸü çalışma ve projeler hakkında görüÅŸülerek kurumlararası iliÅŸkilerin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar konuÅŸuldu. UDEF ve Trakya Uluslararası ÖÄŸrenci DerneÄŸi’nin faaliyetlerinin de görüÅŸüldüÄŸü toplantı kapsamında, bugüne kadar ortaklaÅŸa yürütülen çalışmalar ve geliÅŸtirilebilecek ortak projeler ele alınarak iÅŸ birliÄŸi mesajları verildi. Uluslararası öÄŸrencilere yönelik hizmetlerin artırılması amacıyla izlenecek politikaların ele alındığı toplantıda hayata geçirilebilecek ortak projeler görüÅŸüldü.
Uluslararası ÖÄŸrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından her yıl farklı ÅŸehir ve üniversitelerde gerçekleÅŸtirilen Uluslararası ÖÄŸrencilik Sempozyumu’nun, 2019 yılında, Trakya Üniversitesi’nde gerçekleÅŸtirilmesine yönelik fikirlerin de deÄŸerlendirildiÄŸi ziyarette, Uluslararası ÖÄŸrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) temsilcisi Koordinatörü Necati Ä°ÅŸbilen, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TabakoÄŸlu’na hizmet ve katkılarından dolayı teÅŸekkür ederek bir plaket takdim etti.
UDEF tarafından düzenlenen Uluslararası ÖÄŸrencilik Sempozyumu’nun Trakya Üniversitesi’nde gerçekleÅŸtirilmesinden büyük memnuniyet ve onur duyacağını ifade eden Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TabakoÄŸlu, Balkanlar için önemli bir vizyona sahip Trakya Üniversitesi’nin uluslararası öÄŸrenciler için her türlü desteÄŸe hazır olduÄŸunu ifade ederek, “Üniversitemiz, her yıl artan uluslararası öÄŸrenci sayısı ile önemli bir cazibe merkezi haline gelmeye devam ediyor. 56 farklı ülkeden 3.300 uluslararası öÄŸrenciye ev sahipliÄŸi yapan Edirne ve Trakya Üniversitesi, EskiÅŸehir Osmangazi Üniversitesi öÄŸretim üyelerince Türkiye genelinde 10.000’in üzerinde öÄŸrenci ile gerçekleÅŸtirdiÄŸi ÖÄŸrenci Memnuniyet Anketi’nde, kendine ikinci sırada yer bularak, medeniyetimizin ve eÄŸitim yuvamızın misafirperverlik nüvesini baÅŸarıyla taçlandırmıştır. 2023 yılında 10.000 uluslararası öÄŸrenci hedefiyle uluslararası üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Trakya Üniversitesi, hafızalarda yer ederek gönül köprüleri, birlik ve beraberlik ortamları kurmaya devam edecek. Bu meyanda düzenlenecek bir Uluslararası ÖÄŸrencilik Sempozyumu, en çok da Trakya Üniversitesi’ne yakışacaktır. GeleceÄŸimiz olan evlatlarımızla bir olmaya, tek olmaya hazırız.” dedi.
Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TabakoÄŸlu, Trakya Uluslararası ÖÄŸrenci DerneÄŸi ve Uluslararası ÖÄŸrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) üyeleri ve beraberindeki heyete, ziyaretten ötürü teÅŸekkür ederek hediye takdim etti.
Ek Resimler
Bu içerik 26.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 705 kez okundu.