UDEF Teşkilatı'nın Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Ziyareti

UDEF Başkan Vekili Fatih Evran, UDEF Teşkilatlanma Koordinatörü Adnan Oğuz, UDEF 13. Bölge Başkanı Rahim Celep ve Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında uluslararası öğrencilerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm yolları için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Trakya Üniversitesinin uluslararası öğrencilere yönelik yeni dönemde sunmayı düşündüğü hizmetler konusunda istişareler gerçekleştirildi.

Ziyaretçilerimiz uluslararası öğrencilere yönelik gayretli çalışmalarından dolayı Doç.Dr. Murat Türkyılmaz ve ekibine teşekkür ettiler.

Bu içerik 07.07.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 944 kez okundu.