Uluslararası Öğrencimizin Başarısı

Trakya Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Ward Alshalabi 3 Temmuz-3 Eylül 2017 tarihleri arasında Portekiz’in Coimbra şehrinde düzenlenen “Robotics Craftmanship International Academy” isimli yaz dönemi staj programına katıldı. Öğrencimiz, program sonunda dünyanın 21 farklı ülkesinden 84 öğrencinin katıldığı ve Portekiz’de bulunan Coimbra Üniversitesinin İngeniarius şirketi sponsorluğunda düzenlediği “RobotCraft 2017” isimli robot yarışmasında geliştirdiği robotu ile “Multi-robot patrolling real-world competition” kategorisinin birincisi,“Multi-robot patrolling simulation competition” üçüncüsü, “Single-robot Maze competition” üçüncüsü oldu. Öğrencimiz Ward Alshalabi 2018 yılında tekrar açılacak olan “Robotics Craftmanship International Academy” programına danışman olarak davet edildi.
Bu içerik 22.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 503 kez okundu.