Uluslararası Öğretim Elemanları İle "Yeni Döneme Merhaba" Toplantısı

Uluslararası öğrenci sayısının fazlalığı ile ön plana çıkan Üniversitemizde görev yapan Uluslararası Öğretim Elemanları ile Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Murat Türkyılmaz 27 Eylül 2022 tarihinde TÜ Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu'nda bir araya geldi. Yeni Döneme Merhaba temalı toplantıda Rektör Yardımcımız ve uluslararası öğretim elemanları bugüne kadar yapılanlar ile geleceğe yönelik değerlendirmelerde bulundular. TÜ Personel Daire Başkan V. İlyas İPEK'in de hazır bulunduğu toplantıda eğitim öğretimin yanı sıra özlük hakları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Uluslararası öğretim elemanları bir parçası olmakla gurur duydukları Trakya Üniversitesi'ni gerek Türkiye'de gerekse dünyada en ileri seviyeye taşıma arzusunda olduklarını belirterek, gerçekleştirilen toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Bu içerik 03.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 226 kez okundu.