YTB Edirne İl Temsilciliği Ziyareti

Merkez Müdürlüğümüz tarafından 2023 yılında gerçekleştirilen ilk kurum dışı ziyaret, Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Rifat Gürgendereli tarafından 13 Şubat 2023 tarihinde YTB Edirne İl Temsilciliği’ne yapılmıştır.

Balkanlar başta olmak üzere 70 farklı ülkeden 4.300 uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapan Trakya Üniversitesi öğrencilerimize sağlanan imkânların rasyonel kullanımı için kurum içi ve kurum dışı paydaşlara verdiği önem ile de dikkat çekmektedir. Bu kapsamda YTB Edirne İl Temsilciliği’ne Müdürlüğümüz tarafından yapılan ziyarette Edirne’de eğitim gören uluslararası öğrencilere verilen hizmetler ve sağlanan destekler hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Üniversitemiz hakkındaki bilgileri YTB Edirne İl Temsilciliği ile paylaşan DUAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Rifat Gürgendereli, birimimizin işbirliği içerisinde bulunduğu dış paydaşlardan Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın Edirne’de temsilcilik açmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ayrıca Gürgendereli; Balkanlar, Afrika, Asya ve Avrupa ülkelerinden gelen öğrencilerimiz hakkındaki sayısal bilgileri ve öğrenciler hakkındaki görüşlerini paylaşarak geleceğe yönelik yapılması düşünülen projelerden bahsetti. YTB Edirne İl Temsilcisi Fatih Ot, Merkez Müdürümüzün ziyaretinden duyduğu hoşnutluğu ifade ederek YTB tarafından ilimizde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdiler. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan toplantı, Üniversitemiz ile YTB arasında yapılabilecek proje, etkinlik vb. çalışmaların değerlendirilmesi ile son buldu.
Bu içerik 27.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 118 kez okundu.