YTB Edirne Uluslararası Öğrenci Akademisi

Değerli Uluslararası Öğrencimiz,
Serhad şehri Edirne’de sizinle olmaktan, sizi burada misafir etmekten dolayı memnuniyetimizi ifade etmek isteriz. 
Trakya Üniversitemizin Uluslararası Öğrencilere yönelik yaptığı bir çok özel çalışma yanında Uluslararası Öğrencilere dönük faaliyetleri bulunan önemli bir paydaş kurumumuz Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı da misafir öğrencilerimize yönelik çalışmalar yapmak üzere şehrimize bir Koordinasyon Ofisi açtı.
Çeşitli ihtiyaçlarınız; akademik, sosyal, kültürel gelişiminiz için Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının çalışmalarını takip edebilirsiniz.
Sizleri YTB Edirne Ofisinde  17 Şubat 2023 tarihinde başlayacak, 12 hafta sürecek ve cumartesi günleri yapılacak olan Uluslararası Öğrenci Akademisi hakkında bilgilendirmek isteriz.
Atölye Çalışmaları ve İhtisas Programlarından oluşan ve ilgi alanınıza göre başvuru yapabileceğiniz YTB Edirne Uluslararası Öğrenci Akademisine Türkiye Bursları Sayfası Uluslararası Öğrenci Akademileri Edirne Bölümünden başvurabilirsiniz. 
Değerli Uluslararası Öğrencimiz,
*  Ytb Uluslarası Öğrenci Akademisi   YTB Sertifikalı bir programdır. 
*Akademiye Uluslararası Öğrencilerden burslu, burssuz herkes katılabilir.
* Akademi programının dili Türkçedir.
* Akademiler sonunda herhangi bir sınav yapılmayacaktır.
* Akademilere katılan öğrencilere YTB Başarı Sertifikası yanında çeşitli hediyeler verilecek; yemek programı, kamp ve il dışı gezi etkinliklerinden öğrenciler ücretsiz yararlanabilecektir.
* Programa Türkiye Bursları Sayfasından aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz.
????Başvuru Adresi:  https://tbbs.turkiyeburslari.gov.tr/
Ek Resimler
Bu içerik 26.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 344 kez okundu.