Yükseköğretim KA103 Projeleri Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı İzmir'de Gerçekleşti

T.C. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı’nın düzenlediği Erasmus+ Programı faaliyetlerinden Yükseköğretimde Bireylerin Öğrenme Hareketliliği KA103 projeleri Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı, Türkiye’de ECHE sahibi yükseköğretim kurumlarından yaklaşık 300 Erasmus+ yetkilisi katılımı ile 3-4 Aralık 2019 tarihlerinde İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

İki gün boyunca devam eden toplantıya Üniversitemizi temsilen, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştıma Merkezi, Erasmus Ofisi koordinatörlerinden Öğr. Gör Özay AK ve Öğr. Gör. Müge ATAKAN katıldı.

Türkiye’deki yükseköğretim kurumlarının KA103 projesi performanslarının değerlendirildiği toplantıda Üniversitemiz;

• - Gelen staj öğrencisi sayısında 4.
  • - Gelen personel sayısında 8.
  • - Gelen öğrenci ve personel sayısında 21. sırada yer aldı.
Ayrıca üniversitemiz 2017-KA103 projesi için tahsis edilen hibenin %100’ünü kullanan 39 üniversite arasında yer almıştır.
Bu içerik 24.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 689 kez okundu.