2020-2021 Yurtdışından Öğrenci Kabulü Sonuçları

Trakya Üniversitesi 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Sonuçları Açıklanmıştır. Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yıl kayıtlarımız elektronik ortamda (belge göndermek suretiyle) yapılacaktır.

Ön kayıt yapacak tüm adayların ön kayıt evrakları ile beraber kayıt taahhütnamesini imzalayarak sisteme yüklemeleri gerekmektedir. "Kayıt Taahhütnamesi"ni indirmek için tıklayınız.

E-KAYIT DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ (CLICK HERE FOR ENGLISH)

BİZE ULAŞMADAN ÖNCE LÜTFEN SIK SORULAN SORULAR KISMINI OKUYUNUZ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Kabul Edilecek Öğrenci Olarak Yerleşen Asil Aday Listesi İçin Tıklayınız

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Yedek Aday Listesinden kayıt hakkı kazananların listesi 17 Ağustos 2020 tarihinde resmi web sayfamızdan yayımlanacaktır.

ÖZEL YETENEK SINAV LİSTESİ VE TAKVİMİ

ÖZEL YETENEK SINAV TARİHLERİ VE YERLERİ

Güzel Sanatlar Fakültesi

26 Ağustos 2020 Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Eğitim Fakültesi

Müzik Öğretmenliği 25 - 26 Ağustos 2020 / Resim İş Öğretmenliği 27 Ağustos 2020 Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi

24 Ağustos 2020 Tıklayınız

Devlet Konservatuvarı

Teori Sınavı: 8 Eylül 2020 Uygulama Sınavı: 9 Eylül 2020 Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Özel Yetenek Sınavına Katılacak Aday Listesi İçin Tıklayınız

Özel yetenek sınavlarına katılacak adaylar için "Kabul Mektubu" düzenlenmeyecektir. Bu sınavlara katılacak adayların özellikle sınav yeri, saati gibi bilgileri sınavı yapacak okulun web adresinden takip etmeleri gerekmektedir.

Dünya genelinde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında kayıt hakkı kazanan adayların ön kayıtları elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Ön kayıtlar 10 Ağustos - 14 Ağustos 2020 tarihleri arasında yobasvuru.trakya.edu.tr adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.  Belirtilen süreler içerisinde ön kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. E-KAYIT DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir, kabul mektubu ulaşmayan adaylar  "Online Başvuru" sayfasından pasaport no ile kabul mektubu çıktısı alabilirler.  Kabul Mektup çıktısını almak için tıklayınız.

KAYIT TAKVİMİ

Ön Kayıt / Belgelerin Sisteme Yüklenmesi  10/08/2020 - 14/08/2020

Kesin Kayıt ve Orijinal Belge Teslimi Tarihleri

24/08/2020 - 17/09/2020

Kesin Kayıt İşlemi Tamamlananların Türkçe Düzey Belirleme Sınav Tarihi

08/09/2020  (daha sonra detaylı açıklama yapılacaktır)

Yedek olarak yerleşip kayıt hakkı kazananların listesi 17 Ağustos 2020 tarihinde açıklanacaktır.

Programlara kayıt olan öğrencilerin öğrenime başlama zamanları, kayıttan sonra Trakya Üniversitesi Dil Eğitimi ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (DİLMER) tarafından düzenlenecek Türkçe düzey belirleme sınavında aldıkları sonuca göre belirlenir. Ancak Türkiye’deki liselerden mezun olan adaylar, Yunus Emre Enstitüsü ile diğer yükseköğretim kurumları tarafından düzenlenen Türkçe Yeterlilik Belgesine sahip olan adayların Türkçe düzeyleri yeterli sayılır ve Türkçe düzey belirleme sınavına girmeden öğrenime başlayabilirler. İlgili kurumlardan belge sahibi olan adayların belgelerini kayıt esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Kayıt Evrakları ve Önemli Bilgiler İçin tıklayınız

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için tıklayınız

Bu içerik 28.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 37758 kez okundu.